Filmplein: Bridget Jones's Baby
woensdag 26 juli

Aanvang: 21:30 uur

Genre: Film

Locatie: Lindeplein -


Neem voor kaarten contact op met Tiliander
T. 013-5217220
E. info@tiliander.com

Het Filmplein is ondertussen een begrip in Oisterwijk. De zomervakantie stelt niets meer voor zonder het Filmplein. In 2017 wordt ondertussen voor de 7e keer dit evenementen georganiseerd. De grootste buitenbioscoop van de regio!

De filmavonden zijn gratis toegankelijk en alle films zijn geschikt voor kijkers van 12 jaar of ouder. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de terrassen van de horecagelegenheden op het Lindeplein, onder de luifels of op het ‘midden’ plein. Natuurlijk mag u ok met een eigen stoeltje of dekentje op het plein gaan zitten! Het reserveren van een stoel is niet mogelijk.

De film voor deze avond is: Bridget Jones's Baby (komedie/romantiek)

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.

Wilt u op de hoogte blijven? Like dan onze facebookpagina