Jazzplein ‘New Orleans Jazz Festival’
vandaag

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Muziek

Locatie: Lindeplein -


Neem voor kaarten contact op met Tiliander
T. 013-5217220
E. info@tiliander.com

Zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Gratis Toegankelijk

De stichting New Orleans Jazz Oisterwijk organiseert in 2017 voor het 5e jaar het Jazzplein met medewerking van het Oisterwijkse jazzorkest de Jazzy Swing Collection, de ondernemers van het Lindeplein en vrijwilligers.

Dit jaar wordt het Lindeplein maar liefst 2 dagen omgetoverd tot Jazzplein in verband met de lustrumeditie!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het jazzplein? Kijk dan ook eens op de website van het Jazzplein.  

Programma (bron: website)

Dit jaar breiden we het programma uit i.v.m. ons 5 jarig bestaan.

 

Zaterdag 19 augustus 2017:

In de middag vanaf 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur wordt in het centrum van Oisterwijk (De Lind, Dorpsstraat en Lindeplein) een streetparade georganiseerd. Het terras- en winkelend publiek kan kennis maken met maar liefst 4 originele New Orleans Marching Bands die onder leiding van hun marschal muzikaal rondwandelen. Looproute en speelschema wordt ontwikkeld en later bekend gemaakt. Deze streetparade wordt om 17.00 u met een finale op het Lindeplein afgesloten.

Daarna start een podium op het Lindeplein een New Orleans Openluchtconcert bestaande uit een serie optredens door de Oisterwijk All Stars. De Oisterwijk All Stars bestaat uit een twintigtal New Orleans muzikanten uit Oisterwijk en hun muzikale vrienden die in afwisselende samenstelling mini concertjes verzorgen. Dit gaat door tot omstreeks 22.00 uur.   

Deze feestavond is voor het publiek gratis toegankelijk. Onze onze sponsors en al onze medewerkers (gastvrouwen, orkestbegeleiders, podiummanagers) worden van harte uitgenodigd.

 

Zondag 20 augustus 2017:

De formule van het hoofdprogramma zoals we dat al 4 jaar kennen is okay gebleken en wordt derhalve niet veel veranderd. Twee podia op het Lindeplein met afwisselend optredens van meerdere New Orleans orkesten. Zie hier welke orkesten.

 

Aanvang ongeveer 14.00 u einde ongeveer 21.00 u.