cabaret
30
Apr
Donderdag
film
04
Mei
Maandag
Locaties:
Tiliander
Den Boogaard
Beste theatervrienden,

Met de artiesten zijn wij het publiek dankbaar voor de mooie opkomst bij de voorstellingen van de theaters in Oisterwijk en Moergestel.

We kijken vol tevredenheid terug  naar de uitverkochte zalen.  Er zijn afgelopen seizoen weer meer kaarten verkocht dan het seizoen ervoor.   

Niet alleen u komt graag naar onze theaters maar ook de artiesten weten steeds meer de weg naar onze theaters  te vinden.

Een aantal jaar geleden programmeerden wij een voorstelling van de toen nog niet zo bekende Jandino. Nu hij gigantisch succesvol is zijn we blij hem weer te hebben kunnen boeken voor u.

Ook dit jaar bieden we een aantal veelbelovende , maar nog niet zo bekende artiesten, een plek op ons podium. Het zijn verrassend leuke avonden en we merken dat ons vaste publiek het waardeert dat we hen betrekken bij het ontdekken van nieuwe sterren.

Op avonden als de Cabaret Poel,  Op weg naar Carré en bij de verrassingsvoorstelling worden er vaak meerdere talenten aan het publiek voorgesteld die ieder een korte eigen show laten zien. Daarnaast programmeren we ook graag wat meer gevorderde cabaretiers. Finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals hebben onze aandacht. De landelijk bekende artiesten zijn er van gecharmeerd als het publiek behalve naar hen ook naar de debuterende cabaretiers komt.  Zo deed Roué Verveer in zijn show speciaal een oproep om naar z’n collegae te gaan kijken.

Het is altijd weer een uitdaging om ook grote namen voor u in huis te halen. Dit seizoen hebben we Jandino  Asperaat , Karin Bruers,  Rob en Emiel in ons programma staan. Guido Weijers  hebben we zelfs voor twee avonden mogen vastleggen.

Lokale gezelschappen en toneelverenigingen noemen we allang geen amateurtoneel meer. De voorstellingen stralen veel professionaliteit uit en worden geweldig goed bezocht. Voor zover hun optredens bekend zijn staan deze shows in onze theatergids vermeld.

Het zijn vooral ook de Oisterwijkse en Moergestelse verenigingen die sfeer geven aan de cultuurcentra. Jaarlijks loven wij de Tiliander- den Boogaard cultuurprijs uit omdat er zoveel moois gemaakt wordt op het gebied van cultuur dat daar ten minste één maal per seizoen bijzondere aandacht aan mag worden besteed.  Met z’n allen maken we van  Tiliander de Culturele hotspot van Oisterwijk en den Boogaard de gezelligste uitkamer van Moergestel.

Emile Nagel
Directeur Den Boogaard en Tiliander

 

SCC Den Boogaard // Theater Tiliander

@DenBoogaard // Tiliander