Tiliander
lezing
Vrijdag 12 Februari
Het Geheim van de Liefde
Tiliander
muziek
Zaterdag 13 Februari
GUO zit-/luisterconcert
À La Rum (Vlaanderen)
Tiliander
famillie voorstelling
Woensdag 17 Februari
Patatje Oorlog (2012) (86 min.) 6+
Tiliander City Filmhuis Jeugd

Nieuws

Bekijk al het nieuws

Binnenkort:

Bekijk het hele programma

Beste theatervrienden,

Voor u, het publiek, hebben we weer een keur aan professionele topartiesten binnengehaald. We zijn trots dat we Roué Verveer, Pieter Derks, Sjoerd Pleijsier, Peter Lusse en Het Groot Niet Te Vermijden voor Oisterwijk hebben kunnen strikken.

Brabantse artiesten vallen goed in de smaak. Weet u nog het afgelopen seizoen met Wim Daniëls? Een afgeladen volle zaal. Met zijn nieuwe show staat hij weer in het programma evenals  Gerard van Maasakkers, Mark van de Veerdonk en Leon van de Zanden. Mooi hè! Verheugd ben ik ook met de komst van Begijn le Bleu. De grote man van het programma 'Foute vrienden' in België.

Artiesten komen graag terug naar Tiliander en Den Boogaard omdat ze de ambiance als heel prettig ervaren. Het theater, de ontvangst, de naborrel, maar zeker de klik met het publiek, u dus!
Eva Crutzen bleek een schot in de roos. Ze brak door als publiekslieveling in theaterland en om die reden hebben we haar wederom geboekt.

Maar buiten deze professionele artiesten staan Den Boogaard en Tiliander natuurlijk voor meer. Veel meer zelfs. Lokale en regionale artiesten vullen voor bijna 75% de zalen van onze theaters. Wij bieden het podium voor alle verenigingen.  En dat is toch waar deze cultuurcentra , volgens mij, voor gebouwd zijn. De Ghesellen van den Spele, Asterius, Het Oisterwijks Orkest, Die Naemloose Speelers, Zang&Vriendschap, Taxandria, Juliana, Melos, de Parelmuzikanten, de Budding Sound Big Band, Jeremiade, Molenzangers, Agge Mar Weg Bent, de Zuivelfabriek, Orventus, de Oisterwijkse Revue, Trappaf, Jesus Christ Superstar van Hanhart, en natuurlijk de meesterlijke Folkconcerten van organisator GUO staan op het podium in uw eigen theaters.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de muziekschool, het Factorium. In seizoen 2015-2016 zullen we in zowel Tiliander als den Boogaard weer muziek en dans lessen aanbioeden.  Ook krijgen  we een aantal cultuurdragers terug als medehuurder van Tiliander. We zijn blij met de lokale omroep LOVO, POPopleidingen Groovability en de kleinschalige concerten en workshops van GUO.

En dan (mede)organiseren we nog tal van zaken buiten onze muren: Filmplein Oisterwijk, de UITmarkt, de Pleinconcerten, Jazz weekend.

Ik ben ervan overtuigd - dat we er met ons allen opnieuw een geweldig seizoen van gaan maken.
Tiliander en den Boogaard bruisen als nooit tevoren!

Welkom in UW theaters!

Met een diepe buiging,

Heleen van Breemen
Programmeur

 

SCC Den Boogaard // Theater Tiliander

@DenBoogaard // Tiliander

Disclaimer   Privacy statement

Copyright © 2016
Theaters Oisterwijk & Moergestel
Powered by BE-Interactive