cabaret
30
Mei
Zaterdag
film
01
Jun
Maandag
Locaties:
Tiliander
Den Boogaard
Beste theatervrienden,

Voor u, het publiek, hebben we weer een keur aan professionele topartiesten binnengehaald. We zijn trots dat we Roué Verveer, Pieter Derks, Sjoerd Pleijsier, Peter Lusse en Het Groot Niet Te Vermijden voor Oisterwijk hebben kunnen strikken.

Brabantse artiesten vallen goed in de smaak. Weet u nog het afgelopen seizoen met Wim Daniëls? Een afgeladen volle zaal. Met zijn nieuwe show staat hij weer in het programma evenals  Gerard van Maasakkers, Mark van de Veerdonk en Leon van de Zanden. Mooi hè! Verheugd ben ik ook met de komst van Begijn le Bleu. De grote man van het programma 'Foute vrienden' in België.

Artiesten komen graag terug naar Tiliander en Den Boogaard omdat ze de ambiance als heel prettig ervaren. Het theater, de ontvangst, de naborrel, maar zeker de klik met het publiek, u dus!
Eva Crutzen bleek een schot in de roos. Ze brak door als publiekslieveling in theaterland en om die reden hebben we haar wederom geboekt.

Maar buiten deze professionele artiesten staan Den Boogaard en Tiliander natuurlijk voor meer. Veel meer zelfs. Lokale en regionale artiesten vullen voor bijna 75% de zalen van onze theaters. Wij bieden het podium voor alle verenigingen.  En dat is toch waar deze cultuurcentra , volgens mij, voor gebouwd zijn. De Ghesellen van den Spele, Asterius, Het Oisterwijks Orkest, Die Naemloose Speelers, Zang&Vriendschap, Taxandria, Juliana, Melos, de Parelmuzikanten, de Budding Sound Big Band, Jeremiade, Molenzangers, Agge Mar Weg Bent, de Zuivelfabriek, Orventus, de Oisterwijkse Revue, Trappaf, Jesus Christ Superstar van Hanhart, en natuurlijk de meesterlijke Folkconcerten van organisator GUO staan op het podium in uw eigen theaters.

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de muziekschool, het Factorium. We krijgen daarvoor in de plaats wel een aantal cultuurdragers terug als medehuurder van Tiliander. We zijn blij met de lokale omroep LOVO, POPopleidingen Groovability en de kleinschalige concerten en workshops van GUO.

En dan (mede)organiseren we nog tal van zaken buiten onze muren: Filmplein Oisterwijk, de UITmarkt, de Plein concerten, Jazz weekend.

Ik ben ervan overtuigd - dat we er met ons allen opnieuw een geweldig seizoen van gaan maken.
Tiliander en den Boogaard bruisen als nooit tevoren!

Welkom in UW theaters!

Met een diepe buiging,

Emile Nagel
Directeur

 

SCC Den Boogaard // Theater Tiliander

@DenBoogaard // Tiliander