Hier Dooft Niets
donderdag 11 april

Artiest: De Andersons met Hanneke Groenteman

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Muziek

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 19.00

Koop hier uw ticket

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering met als bijzondere gast programmamaker, journalist en schrijver Hanneke Groenteman
 
Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.
In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.
 
De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat programmamaker, journalist en schrijver Hanneke Groenteman. Ze begon haar journalistieke carrière bij Het Parool, later maakte ze radioprogramma’s voor de VARA en presenteerde ze onder meer het kunstprogramma De Plantage, Zomergasten en het succesvolle Sterren op het doek. Haar hart ligt bij culturele en maatschappijkritische programma’s waarin ze o.a. laat zien dat kunst spannend, humoristisch en ontroerend kan zijn. Als interviewer zoekt ze altijd het persoonlijke op wat vaak leidt tot intieme ontboezemingen. Als onderdeel van dit theaterconcert zal de charismatische en altijd nieuwsgierige Hanneke Groenteman zelf een inkijkje geven in wat haar verwondert, inspireert en beweegt.
 
Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).
 
De pers over de Andersons:
"Wonderschone liedjes". "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie." "Een warme en overdonderende gebeurtenis."
 
Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

Koffie en thee voorafgaand aan de voorstelling inbegrepen.