Workshop ‘Spelen met families’
zaterdag 30 maart

Artiest: Janine Diehl

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Divers

Locatie: Tiliander - Pleinzaal


Voor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Tiliander
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Hoe systemische opstellingen je dagelijks familieleven kunnen verrijken.

Als er kinderen geboren worden, verschuift er ook iets in het systeem van de familie. Je kan minder tijd voor jezelf hebben, want er zijn altijd dingen om voor de kinderen te doen.  Je dagelijks leven wordt geheel in beslag genomen door taken, zowel thuis als op het werk. En er is een hoop verandering in de relatie met je partner. Je hebt zo weinig tijd voor jezelf over! Dit alles kan frustrerend zijn voor jonge of nieuwe ouders.
Familie counselor Janine Diehl nodigt je uit om terug te kijken op wat je oorspronkelijke wensen waren. Zoals: speelse tijd samen met je kinderen en je partner.  Of: een vredig gezins- en werkleven hebben. Je krijgt fijne, leuke en praktisch uitvoerbare tips voor dagelijkse veranderingen in een druk mama en papa bestaan.
 
Na een korte introductie over systemische opstellingen, ga je aan de slag gaan met:
 
  • een familie opstelling met dieren als symbool
  • familie bord en juiste verhoudingen in de familie
  • levenslijn modellen die jou inzicht geven in de grote stappen en veranderingen in je leven.
 
Kom je ook? Neem een hap vol vreugde en creativiteit en we kunnen samen spelen!
Kinderen zijn welkom. Er is geen ‘oppas’, dus schat zelf de spanningsboog van jouw kind in. We hebben naast de workshoptools minimaal spelmateriaal, dus voel je vrij zelf ook wat mee te nemen.
Deze workshop wordt gratis aangeboden door de Bibliotheek Oisterwijk en Tiliander i.v.m. de Boekenweek. Het thema van dit jaar is: ‘Moeder de vrouw. Niet achter het aanrecht, maar aan het roer.’ Een mooie gelegenheid om moeders een hart onder de riem te steken en hen meer tools mee te geven om aan het roer te blijven.
 
Aanmelden: Er is plaats voor ongeveer 7 gezinnen. Je kan je aanmelden met partner en kind. (max 2 kinderen per gezin). Vol = vol!
Stuur een mailtje naar: info@tiliander.com
Voor meer info over de inhoud mail je naar: janine.diehl@googlemail.com
Is de workshop vol, dan kan je op de wachtlijst voor de volgende workshop in april. Deze kost 5,- pp.
 
Janine Diehl is familietherapeut en werkt als familiecoach en counselor. Oorspronkelijk komt zij uit Duitsland. Zij is voor de liefde naar Nederland gekomen en is sinds anderhalf jaar een gelukkige, drukke moeder!
Let op! De workshop wordt in het Engels gegeven. Janine verstaat ook goed Nederlands en kan indien nodig makkelijk switchen naar Nederlands of Duits.