Sketch Café
maandag 10 december

Artiest: Karlijn van de Wier

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Bijeenkomst

Locatie: Tiliander - 100 zitplekken


Neem voor kaarten contact op met Tiliander
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Schuif aan bij het Sketch café, waar je in een ontspannen sfeer en fijne omgeving lekker de tijd neemt voor een avondje tekenen. Gewoon 2,5 uur heerlijk tekenen voor jezelf terwijl je tegelijk je boekje vult met prachtige alledaagse herinneringen.
Dagelijks even tekenen: een voornemen dat je misschien herkent of zou willen, maar waar je in de praktijk echt niet aan toekomt. En de foto’s die je neemt – van je verjaardag, dat leuke concert of gewoon een drankje op het terras met je beste vriendin – redden het vaak niet tot een plakboek. Teken deze momenten, vang je leven in lijnen en vul je boekje met geluk!

Over Sketch café
Het Sketch café is nieuw in mijn aanbod, met het idee om je lekker ongedwongen te laten tekenen onder het genot van een drankje en een groep creatievelingen. Ik doe zelf gezellig mee aan de tekentafel, maar ik ben ook beschikbaar voor een vraag. In een sfeervolle huiskamersetting strijken we neer en vullen we pagina’s, delen we elkaars boekjes en geven we elkaar tekentips (als je wilt).
Nog nooit of al lang niet meer getekend? Geen probleem, schuif lekker aan en begin gewoon: het gaat erom dat je er zin in hebt en jóuw leven vangt in jouw lijnen!

Schrijf je nu in: https://www.karlijnvandewier.nl/product/sketch-cafe/​ 

Meenemen
Neem in ieder geval je tekenboekje, potlood en gum mee. Voel je vrij om andere favoriete tekenmaterialen zoals je waterverfsetje en kwast mee te nemen. Deze werkmaterialen zijn ook ter plekke beschikbaar. En vergeet niet om foto(‘s) of kleine attributen mee te nemen om na te tekenen!
Maandag 10 december: 19.30 – 22.00 uur
Tiliander Oisterwijk