Travel Drawing
maandag 11 maart

Artiest: Karlijn van de Wier

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Divers

Locatie: Tiliander - Café


Voor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Tiliander
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

In deze workshop maak je een heerlijk beeldverslag van je afgelopen vakantie of een trip waar je naar uitkijkt: een historisch gebouw, bloemen of rotspartijen die we hier niet hebben, dat eerste Italiaanse ijsje of de wegenwacht: allemaal onderwerpen die fantastisch zijn om vast te leggen voor, tijdens en / of na je reis. En ik help je het vast te leggen op een mooie totaalplaat.
 
In deze workshop maak je diverse kleine tekeningen tot een persoonlijke poster, zodat als het fotoboek er dit jaar niet van komt, je in ieder geval een mooie sfeerplaat van je vakantie hebt! Ik geef je tips om gehoor te geven aan je tekendrang, hoe onderweg ontspannen te tekenen of juist je vakantie zalig te (her)beleven terwijl je ‘m voorbereidt of er juist op terugkijkt.
 
Vang plezier met je tekenpen en be-leef je reis zeker drie keer intenser door niet te klikken met je camera, maar helemaal op te gaan in je omgeving. Leer hoe je een mooie weergave maakt van een trip in een persoonlijk reisverslag, dat je voor altijd met groot plezier terugkijkt en dat je zelf met de grootste liefde hebt samengesteld. Tekenervaring is niet nodig, als je maar lekker wilt (leren) tekenen.
Neem in ieder geval beelden mee (geprint of op je telefoon) van je droom (of drama-)vakantie.
 
Klik hier voor meer informatie.