Koffieconcert
zondag 18 maart

Artiest: AMPA

Aanvang: 11:00 uur

Genre: Muziek

Locatie: Tiliander - Theaterzaal (Vrij zitten)

Prijs: € 5.00

Koop hier uw ticket

Vanaf september 2017 zal het Fontys Conservatorium onder de naam AMPA verder gaan. AMPA staat voor een internationaal georiënteerde muziekopleiding die studenten wil opleiden tot het hoogste niveau van hun kunnen als muziekkunstenaars. Daarom legt AMPA het accent op uitvoeren, met name in ensembles die variëren in grootte en samenstelling. Samenwerken met andere (kunst)disciplines wordt enorm gestimuleerd.

Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf! Het is dan ook een heel bijzonder dat Tiliander Oisterwijk en Den Boogaard Moergestel onze studenten een platform biedt om hun talenten te laten horen en zien. We kijken uit naar een bijzondere samenwerking vanaf het nieuwe seizoen. Laat u verrassen door prachtige kamermuziek, vernieuwende programma’s, gespeeld door toekomstige professionals met enorm veel talent! 

De artiest wordt binnenkort bekend gemaakt. Entree €5,-

 

Alba Calle en David Sánchez ontmoetten elkaar in het begin van hun pianostudies in Oviedo. Daar behaalde zij hun bachelordiploma en kreeg les van Teresa Pérez en Francisco Pantín (duo Wanderer) en verdiende verschillende onderscheidingen. Pas toen ze hun Master of Music aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Tilburg, Nederland, 2017) begonnen, besloten ze om een ​​professioneel duo te worden. Beiden delen een sterke interesse in kamermuziek, met een speciale aandacht in het repertoire van de Romantiek en het begin van de 20e eeuw. Hun recente uitvoeringen omvatten concerten in vele locaties zoals Spanje, Portugal en Nederland met verschillende ensembles.