Sjaak en iets met een geest
zondag 26 mei

Artiest: LokaalZes

Aanvang: 19:00 uur

Genre: Familie voorstelling

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 12.50

Koop hier uw ticket

MUSICALAFDELING LOKAALZES BRENGT: SJAAK EN IETS MET EEN GEEST.
 
Afgelopen jaar is de zangschool LokaalZes gestart met een musicalafdeling. De club bestaat op dit moment uit 32 kinderen. Ze hebben afgelopen seizoen hard gewerkt aan deze productie onder leiding van een vakkundig creative team. Veel talent is tot bloei gekomen. 
 
Sjaak 
Sjaak en iets met een geest is een familievoorstelling voor het hele gezin. De jongste jeugd (8 tot 11 jaar) speelt het verhaal van Sjaak en de Bonenstaak.
Sjaak vertelt het verhaal van een arme boerenjongen die naar de markt wordt gestuurd door zijn boze moeder om zijn koe te verkopen voor heel veel geld, maar dan komt hij thuis zonder geld en met een boon. Moeder is allesbehalve blij en dan krijgt het verhaal een hele andere wending. Alle dieren op de boerderij zijn hier getuige van en vertellen u het verhaal op een swingende, meeslepende wijze in geuren en kleuren.
 
en iets met een geest….
De oudste jeugd( 11-16 jaar) speelt na de pauze de bekende musical Aladdin. Het verhaal gaat over de arme jonge Aladdin die met zijn vrienden probeert te overleven in de buurten van Agrabah. Als hij echt in moeilijkheden komt, is er iets met een geest, maar wat? Komt dat zien!
 
Creative team:
regie en vocal coaching: Arjan van Twisk (bekend van zijn productie Ciske de Rat bij de VOS)
regie en choreografie: André de Jong 
vocal coaching: Kathelijn van Dongen 
 
De voorstellingen zijn op zaterdag 25 mei om 14.30 en 19.30 uur en op zondag 26 mei om 14.00 en om 19.00 uur in Tiliander.