Piet de Visser
vrijdag 04 oktober

Artiest: Piet de Visser

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Theatercollege

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

Voetbaltrainer en meesterscout Piet de Visser, sinds dertig jaar woonachtig in Oisterwijk, is niets minder dan een anatomisch wonder. Mede dankzij het ‘medicijn voetbal’ overwon hij een reeks zware ziektes.
 
De Visser is nu 84 jaar, maar hij reist nog altijd met jeugdig enthousiasme de wereld over, als meesterscout voor de Engelse topclub Chelsea. Tussen 2003 en 2008 was hij zelfs privé-scout van Chelsea-eigenaar en -miljardair Roman Abramovich.
 
Met zijn arendsoog voor talent ontdekte de Oisterwijker onder meer wereldsterren als Overmars, Van Nistelrooy, Ronaldo, Alex, Gomes, Neymar en David Luiz. Als trainer was hij actief voor onder meer de rivalen NAC en Willem II. Verder zag hij met eigen ogen Péle, Cruijff, Maradona en Messi aan het werk.
 
Aan de hand van interviewer Eddy van der Ley vertelt hij in het theatercollege op even hilarische als aangrijpende wijze over leven en werk. ‘’Ik zie ernaar uit om in mijn eigen Oisterwijk op de planken te staan”’, zegt De Visser, die de opbrengst beschikbaar stelt aan de Piet de Visser Foundation, die kansarme en/of gehandicapte kinderen in Afrika en Zuid-Amerika de kans biedt hun voetbaltalent te ontwikkelen.


Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Spa Rood, Cola, Witte Wijn, Rode Wijn en Bier van de Tap)


Nu met heerlijk SEC Arrangement.
Geniet van een avondvullend programma:
- Driegangenmenu bij SEC (excl. drankjes). De eerste gang wordt om 18.30 uur geserveerd.
- Koffie of thee met zoetigheid in Tiliander
- Voorstelling in Tiliander