Schoolvoorstelling groep 7 en 8
donderdag 16 mei

Artiest: Schoolvoorstelling groep 7 en 8

Aanvang: 10:30 uur

Genre: Familie voorstelling

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander


Voor deze voorstelling is er geen kaartverkoop via Tiliander
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Urban Dance Theater, Box12
Hoe is het om 12 jaar te zijn? Wie of wat is het belangrijkste in je leven? Hoe gaat daten als je 12 jaar bent? Wat mis je nu het meeste van toen je nog klein was ? Allemaal vragen die je bezig houden als je van de basisschool richting de middelbare school gaat. Er gaat een grote verandering plaats vinden in je leven en dus zul je misschien ineens anders denken over onderwerpen of terugdenken aan bepaalde situaties. BOX12 is een urban dance voorstelling die gaat over ‘out of the box’ denken en hoe iedereen dit ervaart op een bepaalde leeftijd, in dit geval dus rond je 12e. Onderwerpen als tolerantie en vriendschap komen aan bod waar ze zich mee kunnen identificeren door een ervaring of door een mening. De onderwerpen zullen gepresenteerd worden door urban dansers die met krachtige muziek en hun creatieve en vette moves het podium zullen vullen.
 
BOX12 is een voorstelling met een boodschap, maar waarbij je ook geniet van de vibe, de energieke muziek en krachtige uitstraling en talent van de dansers.
 
Interactie kinderen
We willen de leerlingen echt het gevoel willen geven dat ze een ‘deel’ van de show zijn en dat dit over hen gaat en voegen interactie toe aan de show met een aantal leerlingen. Een ruime periode vóór de voorstelling komen we naar de klassen toe die de voorstelling gaan bezoeken. Wij nodigen 6 kinderen per klas uit die met ons meekomen en daar zullen we korte video’s mee opnemen (kinderen mogen ver van tevoren geïnformeerd worden en uitgekozen worden). Er zullen vragen aan de leerlingen gesteld worden en de video’s zullen gebruikt worden in de voorstelling, dit om het nog persoonlijker te maken.
 
Urban workshops
Wij bieden workshops aan die hetzelfde thema dragen als de voorstelling. Tijdens de workshops zullen de onderwerpen die in de voorstelling zitten naar voren komen, waardoor de workshop werkt als een soort teaser. De leerlingen zullen tijdens deze workshops al gaan nadenken over deze thema’s waardoor het nog herkenbaarder wordt als ze de voorstelling zullen zien. Een extra toevoeging dus!
 
16 mei
10.30 uur | Den Akker & De Bunders & De Coppele & SBO Mozaik & AZC-school
13.00 uur | De Tovervogel & De Vonder & Darwin & Molenhoek & Kikkenduut & Bienekebolders
 
In samenwerking met Natuurlijk Gezond Oisterwijk