Hoe overleef ik de kerst?
dinsdag 26 december

Artiest: De Koningstheateracademie

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Toneel

Locatie: Tiliander - Theaterzaal

Prijs: € 12.50

Koop hier uw ticket

'Hoe overleef ik de kerst?' is een kerstspektakel rond alles wat je graag gedaan had met de kerst, maar waar je niet aan bent toegekomen. Van je oma mocht je het dessert niet naar binnen slurpen met een rietje. Van je vader mocht je geen televisie kijken. Van je vrouw mocht je niet teveel drinken. Van je man mocht je niet meezingen in de kerk.

Kom in de korte, koude dagen naar Tiliander, waar je niet bang hoeft te zijn voor de aangebrande kalkoen van je moeder of de afkeurende blikken van je schoonpapa. Hier maakt het vals zingende kerkkoor plaats voor glasheldere samenzang. En met prachtige verhalen verdwijnt alle kerststress als sneeuw voor de zon.

Dus leun ontspannen achterover, laat je kersthart helemaal vullen en doe het nog ‘s –niet zo stilletjes- over! Gesterkt zul je het nieuwe jaar tegemoet treden.

'Hoe overleef ik de kerst?' is een vrolijke, maar ook ontroerende, romantische en hilarische kerstvoorstelling voor de hele familie.

 

Deze voorstelling is te zien op:

dinsdag 26 december (matinee)
woensdag 27 december
donderdag 28 december
vrijdag 29 december
zaterdag 30 december 

Entree
tot en met 5 jaar  Gratis
6 t/m17 jaar         €7,50
18+                      €12,50
Kies bij het bestellen eerst hoeveel kaarten u in totaal wilt, vervolgens klikt u op ga verder. In het volgende scherm kunt u de verschillende prijzen aanklikken.