Beat It Muziekeducatie

Slagwerk

Inschrijven Bezoek website

Beat it is in 2008 opgericht door René van Lokven als Beat it Slagwerkopleidingen. Toen voornamelijk actief als slagwerkopleiding in de hafa en de instructie en dirigentschap aan de bijbehorende slagwerkgroepen. Daarnaast wegens de onderwijsachtergrond van René was Beat it veel te vinden met slagwerkworkshops in het basisonderwijs.

In 2011 maakte Beat it een nieuwe ontwikkeling door en startte een eigen muziekschool op locatie Veghel. Vanaf dat moment kon iedereen voor alle vormen van slagwerklessen terecht in een frisse, moderne en hagelnieuwe compleet ingerichte slagwerkschool aan de haven van Veghel.
In 2013 nam Beat it drumschool Schepers over en werd eigenaar Paul Schepers mede eigenaar van Beat it.
in 2014 ontwikkelde Beat it een breder aanbod voor de scholen, naast slagwerk maakte we gebruik van docenten muziek die zang, gitaren, keyboard, klokkenspellen, blaasinstrumenten etc mee de klas in namen. De onderwijsafdeling van Beat it was geboren! Gedurende de jaren daarna groeide deze afdeling flink door en kregen we een projectenteam op kantoor voor de aansturing en planning van het onderwijs(team).


Vanaf 2017 is op onze eigen locatie de lesmogelijkheden uitgebreid in zang, (bas)gitaar en toetsen met tegelijkertijd een nieuwe naam: Beat it Muziekeducatie.
Beat it Muziekeducatie is hiermee klaar voor de toekomst.
Kunnen wij ook iets voor u betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via info@beatitmuziekeducatie.nl of kijk op onze website www.beatitmuziekeducatie.nl