Beppie Schalken

Trombone

Inschrijven Bezoek website

Hallo, ik ben Beppie Schalken. Les geven vind ik één van de leukste dingen om te doen. Hier haal ik veel energie, inspiratie en voldoening uit. Ik probeer mijn enthousiasme altijd over te brengen op mijn leerlingen. Naast lesgeven speel ik veel met onder andere 'Orkest de Ereprijs'.


Waarom is trombone zo leuk?

Trombone is een ontzettend veelzijdig instrument en geschikt voor verschillende muziekstijlen. Je kunt er mee in een band spelen, in een harmonie of symfonie orkest. Jazz, klassiek of carnaval, de trombone voelt zich overal thuis. Kenmerkend is natuurlijk de prachtige schuif waar je de mooie glijtonen of glissando mee kan spelen. Voor kinderen is er tegenwoordig de pBone. Een plastic trombone in allerlei kleuren die een stuk lichter is en wat beter tegen een stootje kan.

Wat kan ik je leren?

Vanaf een jaar of 8 kun je al beginnen met trombonespelen en ook voor volwassenen is dit een geschikt instrument. Belangrijk in mijn lessen is dat er veel gespeeld wordt. Ik ben er op gericht dat een leerling zich blijft ontwikkelen, doelen behaalt, leert zelfstandig te studeren en veel plezier heeft.


Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 570

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 380

Proefles

Gratis

*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 690

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 460

Proefles

Gratis


Voor meer informatie bel naar 0622703776 of kijk op de website www.beppieschalken.com

www.asterius.nl