Cameron Millar

Saxofoon

Inschrijven

Hallo! Mijn naam is Cameron Millar. In 2014 ben ik vanuit Australië naar Nederland verhuisd om een masteropleiding saxofoon te volgen, welke ik ook afgerond heb. Tegenwoordig combineer ik het docentschap en mijn activiteiten als uitvoerend musicus in een carrière die me voortdurend voldoening brengt.

Waarom is saxofoon zo leuk?

Saxofoon is de kameleon van de muziekinstrumenten: hij kan zich aan alle situaties aanpassen. Orkesten? Check! Jazz bandjes? Check! Popmuziek? Check! Klassieke muziek? Check!

Wat kan ik je leren?

Het plezier in het muziek maken staat in mijn lessen centraal. Iedereen heeft daar een eigen beeld bij, en het is mijn taak als docent om je daarbij te helpen en verder te brengen als muzikant. Ik vind het een uitdaging om mijn gepassioneerdheid en enthousiasme voor de saxofoon te delen. Ik motiveer mijn studenten door te putten uit hun intrinsieke ambitie en hen aan te moedigen deze ambitie te benutten om hun muzikale doelen te bereiken.

Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 680

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 450

Proefles

Gratis

*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 820

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 540

Proefles

Gratis

*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Nieuwsgierig? Je kunt me bereiken op 06 - 1867 9394

Ben of word je lid van een van de Oisterwijkse muziekverenigingen? informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.


www.asterius.nl