Fabiënne van Gestel

Klarinet

Inschrijven

Hoi! Ik ben Fabiënne van Gestel. Ik ben klarinettiste en woon in Berkel-Enschot. Toen ik acht jaar was, ben ik begonnen met spelen. Sindsdien is klarinet spelen mijn grote passie. Volgend jaar studeer ik af aan het Conservatorium in Tilburg. Lesgeven vind ik een van de leukste dingen om te doen! Daarnaast speel ik zelf veel verschillende muziekstijlen en in verschillende formaties, want dat is naar mijn mening belangrijk om een goede docent te kunnen zijn. Ik hoop je snel te zien en kijk ernaar uit om jou les te mogen geven!

Waarom is klarinet zo leuk?
Klarinet is zo leuk, omdat het eigenlijk alles kan! Heel laag, heel hoog, heel hard en heel zacht. Het heeft een hele mooie klank en je kunt met die klank alle kanten op: van klassiek tot pop, van jazz tot musicalliedjes. Alles is mogelijk!

Wat kan ik je leren?
Of je nu nog nooit een klarinet in je handen hebt gehad of al een gevorderd speler bent; bij mij kun je terecht voor leuke én leerzame klarinetlessen! Ik maak samen met jou een persoonlijk lesplan dat bij jou past. Je leert om goed klarinet te spelen, aan de hand van de liedjes die jij leuk vindt. Ik vind het belangrijk dat we in de lessen lekker aan de slag kunnen in een gezellige sfeer. We maken een mooie combinatie tussen het gebruik van lesmethodes en eigen verzoekjes.

Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 400
30 minuten 1x per week (individueel) € 600
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 400
Proefles Gratis

* duo-les mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 484
30 minuten 1x per week (individueel) € 726
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 484
Proefles Gratis

* duo-les mits voldoende leerlingen / gelijk niveau


Ben of word je lid van een van onderstaande muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.

www.asterius.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl
www.julianamoergestel.nl


Meer informatie of aanmelden?
Neem dan rechtstreeks contact op met Fabiënne van Gestel. 06 - 24398700