Femke Vrencken

Dwarsfluit en Blokfluit

Inschrijven

Ik ben Femke Vrencken en ik kom uit Tilburg. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fluitiste. Maar tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter, dat ik het erg leuk vind om les te geven. Daarom heb ik na mijn muziekschoolstage nog extra stage gelopen in het basisonderwijs en geef ik al sinds enkele jaren les. Naast het lesgeven, vind ik zelf muziek maken in een groot orkest of een klein ensemble natuurlijk een van de mooiste dingen om te doen.

Waarom is dwarsfluit zo leuk?
Omdat ie zo mooi blinkt en ook net zo mooi klinkt!

Waarom is blokfluit leuk?

Wil jij heel erg graag een blaasinstrument leren spelen? Maar ben je nog iets te jong of te klein? Dat is geen probleem, want ook jij kunt beginnen met muziek maken! Je kunt al beginnen met het leren spelen op een blokfluit. In de lessen leer je onder anderen noten lezen, grepen op de blokfluit en we gaan vooral lekker veel muziek maken. Daarna kan je overstappen naar hobo, klarinet, dwarsfluit, saxofoon, trompet, hoorn, trombone of tuba.

Wat kan ik je leren?
Of je nou voor de eerste keer fluitles hebt, of al enkele jaren ervaring hebt, ik ga samen met jou kijken hoe je beter kan leren spelen. Naast de lesmethodes zullen we ook liedjes gebruiken, die je zelf hebt uitgekozen.

Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 380
30 minuten 1x per week (individueel) € 570
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 380
Proefles Gratis


*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 460
30 minuten 1x per week (individueel) € 690
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 215
Proefles Gratis


Ben of word je lid van een van onderstaande muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.

www.asterius.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl
www.julianamoergestel.nl

Meer informatie of aanmelden?
Neem dan rechtstreeks contact op met Femke Vrencken. 06 - 123 71 935
Zowel lessen in Tiliander als in Den Boogaard.