Gijs Roosen

Hobo

Inschrijven

Hoi! Ik ben Gijs Roosen en ik kom uit Veldhoven. Ik studeer hobo aan Fontys Academy of Music & Performing Arts in Tilburg. Als hoboïst ben ik onder andere verbonden aan het Euregio Jeugdorkest en doe ik niets liever dan de hele dag hobo spelen!

Waarom hobo?

De hobo is een ontzettend veelzijdig instrument, je kan er solo mee spelen maar ook in een orkest of klein ensemble is het een echte toevoeging! Uniek aan de hobo is het mooie geluid, waardoor je zowel vrolijke deuntjes als droevige muziek goed kunt spelen op de hobo.

Wat kan ik je leren?

In de lessen leer je alle belangrijke technische vaardigheden op de hobo, we werken samen aan onder anderen; vingerzetting, ademhaling en houding. Tijdens de lessen leer ik je ook de muziek begrijpen, door muziektheoretische uitleg. Belangrijk voor mij is dat je plezier hebt in de lessen en ik zal dus altijd mijn lessen op de leerling aanpassen. In de lessen kunnen we natuurlijk ook samen duetten spelen.Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld

20 minuten 1x per week (individueel)

€ 380

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 570

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 285

Proefles

Gratis


*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau


Tarieven vanaf 21 jaar
(inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld

20 minuten 1x per week (individueel)

€ 460

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 690

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 215

Proefles

GratisBen of word je lid van een van de muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie. Lessen in zowel Tiliander als Den Boogaard.


www.asterius.nl
www.julianamoergestel.nl