Irene Bossier

Viool

Inschrijven

Foto is van lotusfotografie.nl


Even voorstellen:

Mijn naam is Irene Bossier en ik ben violiste. Sinds 2012 geef ik met veel plezier les aan zowel kinderen als aan volwassenen. In 2019 heb ik mijn Masterdiploma behaald aan het conservatorium. Ik speel momenteel bij het beroepsorkest Ars Musica waarmee ik optreed door het hele land. Ook speel ik veel samen met mijn man Cor Coppoolse, die professioneel cellist is.


Wat kun je verwachten van de lessen?

Iedereen weet eigenlijk wel wat een viool is, maar lang niet iedereen weet dat je met dit instrument eindeloos veel mogelijkheden hebt. Al blijft het mooie zangerige geluid natuurlijk het meest geliefd! Maar er zijn duizenden stukken geschreven voor de viool, dus er is keus genoeg voor iedereen in (bijna) elk genre.

Wil je beginnen met vioollessen? Of had u vroeger les en wilt u weer gaan spelen? Ik geef les aan leerlingen van alle leeftijden (vanaf 6/7 jaar) en alle niveaus. Een goede, natuurlijke en ontspannen houding is bij het vioolspelen erg belangrijk op elk niveau. Als je nog geen noten kunt lezen, dan help ik je daar graag mee. Ik leer je ook een basistechniek waarmee je de mooiste klank uit je viool kunt halen. We zullen in de lessen ook veel samenspelen, omdat dat één van de leukste dingen van muziek maken is!

Tarieven tot 21 jaar (+/- 36 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel)€ 11,67 per les
30 minuten 1x per week (individueel)€ 17,50 per les
Groepslessen zijn eventueel mogelijk bij leerlingen van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau
Proefles Gratis

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% btw, +/- 36 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel)€ 14,12 per les
30 minuten 1x per week (individueel)€ 21,18 per les

Proefles Gratis