Irene Bossier

Viool

Inschrijven

Mijn naam is Irene Bossier en ik ben violiste. Sinds 2012 geef ik met veel plezier les aan leerlingen van verschillende leeftijden en niveaus. In 2019 heb ik mijn Masterdiploma behaald aan het conservatorium. Ik speel bij het beroepsorkest Ars Musica waarmee ik optreed door het hele land. Ook speel ik veel samen met mijn man Cor Coppoolse, die professioneel cellist is.

Waarom is viool zo leuk?

Iedereen weet eigenlijk wel wat een viool is, maar lang niet iedereen weet wat je er allemaal voor een geluiden uit kunt krijgen. Het mooie zangerige geluid is het meest geliefd. Maar op een viool kun je bijna elk geluid nadoen, bijvoorbeeld de wind, of een fluit, of een krekel, of zelfs een raceauto, of…noem maar op!

Wat kan ik je leren?

Wil je beginnen met vioollessen? Of had u vroeger les en wilt u weer gaan spelen? Ik geef les aan leerlingen van alle leeftijden (vanaf 6 jaar) en alle niveaus. Een goede, natuurlijke en ontspannen houding is bij het vioolspelen erg belangrijk op elk niveau. Als je nog geen noten kunt lezen, dan help ik je daar graag mee. Ik leer je ook een basistechniek waarmee je de mooiste klank uit je viool kunt halen. Verder zijn er duizenden stukken geschreven voor de viool, dus er is keus genoeg voor iedereen. We zullen in de lessen ook veel samenspelen, omdat dat één van de leukste dingen van muziek maken is!


Tarieven tot 21 jaar (+/- 36 lesweken)

Lesgeld

20 minuten 1x per week (individueel)€ 11,33 per les

30 minuten 1x per week (individueel)€ 17,00 per les

Groepslessen zijn eventueel mogelijk bij leerlingen van dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau

Proefles Gratis


Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% btw, +/- 36 lesweken)

Lesgeld

20 minuten 1x per week (individueel)€ 13,71 per les

30 minuten 1x per week (individueel)€ 20,57 per les

Proefles Gratis