Irene Brouwer

Klarinet en Saxofoon

Inschrijven

Mijn naam is Irene Brouwer en ik geef hier klarinetnles.

Zelf ben ik op mijn 13e begonnen met klarinet spelen en ik was meteen verkocht. Na een aantal jaar ben ik ook saxofoon gaan spelen voor een nieuwe uitdaging. Ik vond klarinet spelen zo leuk dat ik er mijn werk van wilde maken en dat is gelukt. Al tijdens mijn opleiding klarinet ben ik begonnen met lesgeven waar ik enorm van geniet. Sinds 2020 mag ik mij afgestudeerd klarinettist noemen en geef ik vooral individueel les. Daarnaast speel ik zelf nog in een trio, een klein groepje van 3 muzikanten. Het is voor mij belangrijk dat ik als docent ook zelf blijf spelen om mezelf te blijven ontwikkelen.

Of je nu voor het eerst een instrument in je handen hebt, of al jaren speelt en weer les wil nemen: Je kunt bij mij terecht voor leuke, gezellige en leerzame lessen. We zullen aan de slag gaan met een lesmethode, maar we zullen ook zeker met andere boeken (zoals disney, film of popmuziek) en andere liedjes die je graag zou willen spelen aan de slag gaan.

Enthousiast geworden? Ik hoop je snel te zien en zie ernaar uit om je les te geven.

Tarieven:

  • Iedere week een half uur individueel les €65
  • Om de week individueel les €45 per maand

Ben of word je lid van een van onderstaande muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.

www.asterius.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl
www.julianamoergestel.nl