JA!Academy

Dans

Inschrijven Bezoek website

JA!Academy verzorgd danslessen met een afwisselend en gevarieerd danslessenprogramma voor kinderen en volwassenen in samenwerking met Tiliander en Den Boogaard.

Verschillende dansstijlen zoals Kleuterballet (al vanaf 3,5 jaar!), Klassiek ballet/spitzen, Showballet/Jazzballet, Moderne dans, Streetdance, HipHop, Breakdance, Flamenco en Danstheater komen op een uitdagende manier aan bod. Voor zowel gemotiveerde als gevorderde dansers is er extra uitdaging in onze Performance Company en Selectieteams. Op een verantwoorde en professionele manier verzorgt JA!Academy de Klassiek ballet en Moderne dans lessen voor 40 en 50 plus dansers.

JA!Academy heeft een speciale dansmethode ontwikkeld. Deze methode op een creatieve manier geeft dansers veel zelfvertrouwen en leert hen op een vrije manier emoties te uiten. Via deze methode raken de dansers vertrouwd met danstechnieken/-begrippen en leren op verschillende soorten muziek te dansen. Ontdekken van eigen bewegingsmogelijkheden en een gezonde lichaamshouding, co├Ârdinatie, muzikaliteit, creativiteit en souplesse zijn de kerndoelen van de danslessen. Dansers leren in hun eigen tempo dansen en ze kunnen altijd doorstromen naar een niveau/groep dat bij hen past.
Veel plezier en voldoende uitdaging staat centraal in de lessen bij JA!Academy.

JA!Academy is al 22 jaar een begrip in de danswereld en werkt met een gediplomeerd, professioneel en ervaren dansdocente team. Zowel amateurs van alle leeftijden als professionals zijn bij JA!Academy aan het juiste adres!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meedoen? Meld je aan voor een gratis proefles via www.jaacademy.nl of stuur een mailtje naar: info@jaacademy.nl of bel naar 06-31233075. Wij nemen contact met jou op om datums en lestijden met jou af te stemmen.