John Groeneveld

Hobo

Inschrijven

Hobo

Goede hoboïsten worden overal met open armen ontvangen!


Met dit prachtige solo-instrument kun je al vanaf 7 jaar beginnen op een Toverhobo zonder kleppen. Vanaf 9 jaar komt de overstap naar een echte hobo met kleppen, en vanaf deze leeftijd kun je hierop direct beginnen. Belangrijk is een goed gehoor en een goede motivatie, waarbij alle aspecten van goed hobo- spel onder de loep worden genomen: ademhaling, articulatie, ritmiek en expressie.


Er is aandacht voor alle speelstijlen: van klassiek tot pop. Karakteristiek is het dubbelriet, die je op een gegeven moment zelf gaat leren maken. Opleiding volgens de landelijke richtlijnen Raamleerplan HaFaBra voor alle richtingen.


Om lessen te kunnen volgen is lidmaatschap van een muziekvereniging in de gemeente Oisterwijk aan te bevelen, maar dat is niet verplicht. Ben je lid van een muziekvereniging, dan krijg je 30% korting op het lesgeld tot een maximum van €200.


Maak gerust een kijkje op mijn website: www.johngroeneveld.nl


Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar :

20 minuten wekelijks (36 weken) € 570.

25 minuten wekelijks (36 weken) € 712,50.

30 minuten wekelijks (36 weken) € 855.


Lesgeld volwassenen:

Lessenkaart 10 x 30 min. € 272,25 (incl. 21% BTW)
Uitbreiding in overleg mogelijk voor € 22,50 per les excl. BTW


NIEUW! Kindercursus Toverhobo

Nog te jong voor een "echte" hobo? Kom dan nu de "Toverhobo" uitproberen!

De firma Rigoutat heeft een hobo ontworpen die voldoet aan alle voorwaarden die belangrijk zijn voor jonge hoboïsten vanaf ongeveer 7 jaar: de “Initiation”.

De hobo is gemaakt van ebbenhout, heeft 3 kleppen en is licht in gewicht. De klank is uitstekend en het instrument blaast gemakkelijk aan. De gaten voor de vingers hebben openstaande kanten zodat ze goed voelbaar zijn.

Deze "toverhobo" is uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met de hobo en is een mooie tussenstap naar lessen op een volwaardige hobo met een compleet mechaniek.


Doelgroep: Kinderen v.a. 7 jaar

Cursusduur: 7 weken

Lesduur: 20 minuten per week

Tarief: € 150, - excl. huur instrument en lesmateriaal.

Lesdag: in overleg met docent John Groeneveld

Lestijd: in overlegJohn Groeneveld

j.groeneveld@fontys.nl

06 - 23 66 77 63