Niek Jacobs

Trompet

Inschrijven

Mijn naam is Niek Jacobs. Muziek is al van jongs af aan mijn lust en mijn leven. Al tijdens mijn middelbare schooltijd werd ik toegelaten op het conservatorium. Mijn trompetstudie volgdeik aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens deze studie deed ik orkestervaring op bij het Nederlands Studenten Orkest en het Nationaal Jeugd Orkest. Daarnaast maakte ik deel uit van het Jong Nederlands Blazers Ensemble. Na het afronden van mijntrompetstudie ben ik begonnen aan de opleiding docent muziek in Tilburg. In 2013 behaalde ik mijn diploma hiervoor. Mijn beroepspraktijk is heel divers. Als trompettist speel ik bij verschillende professionele orkesten zoals Het Gelders Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Als trompetdocent verzorg ik lessen bij verschillende muziekscholen en muziekverenigingen. Verder geef ik muzieklessen in het basisonderwijs en verzorg ik muziekworkshops voor verschillende doelgroepen.

Waarom is trompet zo leuk?
De trompet is een stoer instrument. Het heeft een opvallend en briljant geluid maar kan ook heel mooi zacht en lyrisch klinken. De trompet is het populairste koperen blaasinstrument wat je in bijna iedere muzieksoort hoort. Speel je graag pop, jazz, klassiek of rock? De trompet past in iedere muziekstijl thuis.

Wat kan ik je leren?
Iedere leerling, jong of oud, ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo en heeft een eigen muzikale voorkeur. Allereerst is een goede beheersing van het instrument noodzakelijk. De basistechniek is dan ook een belangrijk onderdeel van iedere les.

Ben jij een beginnende leerling, dan leer jij spelenderwijs stap voor stap de trompet te bespelen. Je speelt muziek van verschillende stijlen. Het repertoire is leuk, afwisselend en het stimuleert de muzikaliteit. Naast de meest recente methodes, maak ik ook gebruik van de nieuwste leermiddelen zoals apps die speciaal zijn ontwikkeld voor beginnende leerlingen.

Ben jij een gevorderde leerling? Dan kunnen we gericht werken aan bijvoorbeeld de basistechniek, ritmiek, orkestpartijen, samenspel of uitbreiding van het repertoire. Als docent vind ik het belangrijk dat het lesmateriaal goed aansluit bij jou als leerling. Dit werkt motiverend en bevordert het studietempo.

Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 510
30 minuten 1x per week (individueel) € 760
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 380
Proefles Gratis


*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld
20 minuten 1x per week (individueel) € 620
30 minuten 1x per week (individueel) € 920
30 minuten 1x per week (groepsles)* € 275
Proefles Gratis


Ben of word je lid van een van de muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie. Voor zowel lessen in Tiliander als in Den Boogaard.

www.asterius.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl
www.julianamoergestel.nl
www.showbandtaxandria.nl