Oscar Trompenaars

Saxofoon

Inschrijven

Hallo! Mijn naam is Oscar Trompenaars. In 2017 studeerde ik af als master saxofoon aan het conservatorium in Tilburg. Sindsdien ben ik naast zelf veel spelen ook aan het werk als saxofoondocent. Dat geeft mij erg veel energie en inspiratie. Spelende kun je me op veel plekken vinden, mijn grote liefdes zijn mijn saxofoonkwartet BRON, en Tango Sextet Recuerdo.

Waarom is saxofoon zo leuk?

Saxofoon is de kameleon van de muziekinstrumenten: hij kan zich aan alle situaties aanpassen. Orkesten? Check! Jazz bandjes? Check! Popmuziek? Check! Klassieke muziek? Check!

Wat kan ik je leren?

Het plezier in het muziek maken staat in mijn lessen centraal. Iedereen heeft daar een eigen beeld bij, en het is mijn taak als docent om je daarbij te helpen en verder te brengen als muzikant. Een technische basis is daarbij van belang, maar muziek is natuurlijk meer dan alleen nootjes spelen.

Tarieven tot 21 jaar (38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 680

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 450

Proefles

Gratis

*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Tarieven vanaf 21 jaar (inclusief 21% BTW, 38 lesweken)

Lesgeld

30 minuten 1x per week (individueel)

€ 820

30 minuten 1x per week (groepsles)*

€ 540

Proefles

Gratis

*mits voldoende leerlingen / gelijk niveau

Nieuwsgierig? Je kunt me bereiken op 06-27374237.

Ben of word je lid van een van de Oisterwijkse muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen. Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.


www.asterius.nl
www.julianamoergestel.nl
www.showbandtaxandria.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl