Patricia Biermans

Dwarsfluit

Inschrijven

Hoi! Mijn naam is Patricia Biermans, en ik geef sinds een aantal jaar dwarsfluitles op verschillende locaties, waaronder bij Tiliander in Oisterwijk! Ik ben in 2016, na 6 jaar jong talent en bachelor, afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium te Tilburg. Naast mijn hoofdvak dwarsfluit heb ik ook veel theater- en jazzvakken gevolgd, om zo veel mogelijk kennis van het vak “musicus/artiest” op te doen. Na vele jaren zelf op het toneel te hebben gestaan met concerten, concoursen, voorstellingen en orkesten, heb ik een aantal jaar geleden besloten dat het tijd werd om mijn opgedane kennis en ervaring over te gaan dragen!

Mocht je me willen zien spelen, kun je me nog wel eens tegenkomen in de Efteling, als fluitist bij de Eftelingmuzikanten!

Dwarsfluit
De dwarsfluit (ook vaak fluit genoemd) is een blaasinstrument dat je niet in je mond stopt, maar tegen je kin/ onderlip aan houdt. De luchtstroom uit de mond staat haaks op de boring van het instrument. Door te blazen ontstaan er prachtige klanken. Vroeger werd het vaak geassocieerd met vogelgeluiden en klassieke muziek, maar vandaag de dag is het ook niet meer weg te denken in de jazz en pop scène (denk aan Lizzo!). De dwarsfluit bestaat uit 3 onderdelen, ideaal dus om hem in een handig koffertje overal mee naar toe te nemen.

Iedere woensdag geef ik in Den Boogaard (Moergestel) en Tiliander (Oisterwijk) les aan alle niveaus, van jong tot oud.

Mijn hoofddoel is om jou je instrument eigen te maken, en je te leren genieten van het spelen van zowel geschreven als ongeschreven noten. We maken samen een plan van aanpak, waarin jouw wensen centraal staan.

Ook voor auditietraining/podiumtraining ben je welkom!

Hoe werkt het?
Een lesjaar bestaat uit 36 weken. Je kunt gedurende het hele seizoen instromen. Mits er in het lesrooster een plaatsje vrij is natuurlijk.
Nadat je online hebt ingeschreven nemen we contact met je op om de verdere lesafspraken te maken.


Tarieven dwarsfluitlessen seizoen 2024-2025

Omdat mijn ervaring is dat 20 minuten erg kort is voor een muziekles, geef ik lessen van 30 minuten


Onder de 21 jaar: (+/- 36 lesweken)

Wekelijkse les van 30 min les: € 25,00 per les

Boven 21 jaar*: (+/- 36 lesweken)

Wekelijkse les van 30 minuten = € 30,25 per les (incl. 21% btw)

Groepslessen (2+) zijn eventueel mogelijk bij leerlingen van hetzelfde niveau

Proefles Gratis


(klein budget? Stichting Leergeld ondersteunt ouders met een inkomen van maximaal 130% van het bijstandsniveau.)

Ben of word je lid van een van onderstaande muziekverenigingen informeer dan naar de reductie op het lesgeld en de mogelijkheid voor een instrument in bruikleen.

Kijk op de websites van de muziekverenigingen voor meer informatie.

www.asterius.nl
www.hetoisterwijksorkest.nl
www.julianamoergestel.nl