'T is goed zo
donderdag 14 november

Artiest: DOCfeed on Tour

Aanvang: 20:00 uur

Genre: Documentaire

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 7.00

Koop hier uw ticket

In samenwerking met Docfeed Eindhoven vertonen wij dit seizoen documentaires.

'T is goed zo
Regie: Jesse van Venrooij
Eelco kiest voor de dood. Hij krijgt euthanasie. Een film over zijn missie om taboes te doorbreken, maar ook over intense vriendschap en afscheid.
Hoe zien de laatste momenten er uit van een man die er voor kiest om 'via de voordeur' uit het leven te stappen? Dat is waar 'T is goed zo over gaat. Eelco was een man die psychisch ondraaglijk en uitzichtloos leed en het leven moe was. Zijn missie was om psychisch lijden en de dood als uitzonderlijke oplossing meer bespreekbaar maken in de samenleving. Een grote maatschappelijke missie. 'T is goed zo is ook een intieme documentaire over vriendschap en het loslaten van de mensen die je liefhebt. In de film vertellen zijn zus, vader, moeder en beste vriendin over hoe het was om met Eelco te leven. We volgen Eelco in zijn laatste dagen, zijn media optredens waar hij zelfverzekerd over komt.
Hoe hij afscheid neemt en het leven verlaat middels euthanasie. Maar ook hoe het daarna met zijn familie en vriendin gaat.
 
Na afloop is er een nagesprek met de regisseur of de hoofdpersoon!


Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)