Alice in Wonderland
zaterdag 01 juni

Artiest: LokaalZes

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Theater

Prijs: € 19.50

Koop hier uw ticket

Kaarten vanaf 16 jaar € 19,50
Kaarten t/m 15 jaar € 14,50

25 kinderen en 3 volwassenen van de musicalafdeling JONG van LokaalZes brengen een hartverwarmende musical voor het hele gezin. Laat u meevoeren met ontwapende muziek, aanstekelijke choreografien en meeslepend spel tijdens....

Alice in Wonderland

Alice is een temperamentvol meisje dat zich verwonderd over de wereld om zich heen. Waarom zijn al die volwassenen zo serieus? En waarom zijn regels zoals ze zijn? Al die vragen vindt haar schooljuffrouw, Mevrouw Solitaire maar niets. Gehoorzaamheid en etiquette daar draait het volgens haar om. Vastbesloten zichzelf te blijven droomt Alice liever van andere werelden, de wolken, de bomen.

Als Alice op een bloedhete zomerdag opeens een Wit Konijn langs ziet rennen, is dat het begin van een wonderlijk avontuur. Ze achtervolgt het konijn, valt in een schacht en komt terecht in een bijzondere droomwereld, waar niets meer normaal is, genaamd Wonderland. In deze wereld is niets wat het lijkt, een wereld waar onzin ook zin heeft en de tijd soms wel tikt en soms niet.

Alice ontmoet wonderlijke figuren, zoals de Maartse Haas, de gekke Hoedenmaker, de Rups en natuurlijk de Harten Koningin, die het liefst iedereens kop eraf hakt. Haar leven is nog nooit zó bijzonder geweest.

Lukt het haar om deze wereld te snappen en er achter te komen wie zij is? En lukt het haar om haar weg terug te vinden? U ziet het in Alice in Wonderland.

De entreeprijs is incl. servicekosten en drankje in de pauze