Coderdojo
zaterdag 14 december

Artiest: Bibliotheek Oisterwijk

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Divers

Locatie: Tiliander - Eerste Verdieping


(nog) geen kaartverkoop
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Samen leren programmeren in de Bibliotheek Oisterwijk
Wil je samen met je vader of moeder op een eenvoudige manier leren programmeren?
In de Bibliotheek is er om de 6 weken een Coderdojo bijeenkomst waar je van alles kunt leren over programmeren en wat je ermee kan. Elke keer leer je een ander manier van programmeren. Van een spel tot een robot.
Coderdojo is er voor kinderen tussen de 7-12 jaar die samen met een volwassene willen leren programmeren.  Voor zowel beginners als gevorderden. Deelname is gratis.
Wel graag van tevoren aanmelden via de link hieronder.


Zat. 28 september 14.00-15.30 uur
Thema: programmeren met scratch
Kom Scratch programmeren, de kleurrijke en makkelijke programmeertaal voor iedereen. Maak je eigen naam, verhaal, game, kunst of iets heel anders, de mogelijkheden zijn eindeloos!”
zat. 9 november    14.00-15.30 uur
zat. 14 december  14.00-15.30 uurAanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-programmeren-voor-kinderen-coderdojo-68773498385


Oproep: Heb je als ouder interesse in programmeren en het werken met kinderen?  Voor het project CoderDojo is Bibliotheek Oisterwijk op zoek naar enthousiaste mensen die willen ondersteunen bij het project Coderdojo.
Wat is CoderDojo?       De Coder Dojo is een wereldwijde organisatie. De Dojo’s         worden geleid door vrijwilligers, zijn gratis toegankelijk en    kinderen gaan zelf aan de slag!  Klik hier voor een        introductiefilmpje van CoderDojo
We zoeken mensen wie:
  • Graag vrijwilliger willen worden en deel uit willen maken van een pool van mensen die helpen bij het project Coderdojo.
  • Graag met kinderen werken en hen kunnen begeleiden bij hun uitdagingen
  • Geduld hebben en goed kunnen uitleggen aan de doelgroep
  • Goed overweg kunnen met de computer
  • Je hoeft geen programmeerkennis of -ervaring te hebben. Je begeleidt echt de kinderen bij het ontdekken van de wereld van programmeren. Daarin mag je zelf ook leren en ontdekken!
Wij bieden jou:
  • Een leuke inspireerde werkplek en connectie met het netwerk Coderdojo
  • Bibliotheek abonnement


Voor meer informatie of aanmelding: rosenoel@bibliotheekmb.nl