The Good Liar
dinsdag 21 april

Artiest: Boekverfilming

Aanvang: 20:00 uur

Genre: Film

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander


(nog) geen kaartverkoop
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Update 24-03-2020
Alle evenementen worden op last van de Nederlandse overheid afgelast. De maatregel duurt tot eind van deze maand en heeft directe gevolgen voor onze cultuurcentra in Oisterwijk en Moergestel: t/m 31 mei zijn alle voorstellingen en films bij Tiliander en Den Boogaard geannuleerd.

Wij nemen hierover zo snel mogelijk contact op met kaarthouders, bezoekers en gebruikers. Met alle gezelschappen en artiesten zijn we in gesprek over vervangende data van voorstellingen in deze periode. Zodra we daarop zicht hebben, ontvangt u deze informatie. 

----------------------------------------------------------------------------------------


In samenwerking met de Bibliotheek vertonen wij iedere maand een boekverfilming.
De film zal een korte pauze bevatten.


The Good Liar
(de kaartverkoop zal eind maart starten)


Beroepsoplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) heeft een nieuw doelwit op het oog: Betty McLeish (Helen Mirren), een weduwe die miljoenen waard is. En hij wil haar alles afnemen. Maar als de twee naar elkaar toe groeien, verandert een eenvoudige zwendel in een levensgevaarlijk spel.

Helen Mirren en Ian McKellen werden beide veelvuldig genomineerd voor hun rollen in The Good Liar.Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)