Bambi, The Wildlife Musical
zaterdag 28 december

Artiest: De Koningstheateracademie

Aanvang: 14:30 uur

Genre: Divers

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 12.50

Koop hier uw ticket

BAMBI, The Wildlife Musical
Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Dé kerstsensatie van het mensen- en dierenrijk.
Dé emotionele rollercoaster van 2019.

Na ‘De Scrooge Experience’ (2016), ‘Hoe overleef ik de kerst’ (2017), en ‘De Sound of Music Experience’ (2018) presenteren de Koningstheateracademie en Cultuurcentrum Tiliander hun vierde kerstproductie. Opnieuw een familievoorstelling, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Na het sentiment van Charles Dickens en de romantiek van The Sound of Music is het nu tijd voor de ontroering van Walt Disney’s BAMBI!

Onder regie van Minou Bosua en Annelies van Wieringen zetten de studenten van de Koningstheateracademie hun creatieve tanden in het verhaal van dit opgroeiende hertje.

Bambi, The Wildlife Musical’ vertelt het wereldberoemde relaas van een jong hert: zijn moeder is net te vroeg gestorven om hem de geheimen van het  leven mee te geven. Daarom moet hij zelf op pad om het leven te  doorgronden en zijn bestemming te vinden. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vrienden Stamper, Bloempje en de wijze Uil met altijd goede raad:

“Als je niets aardigs kunt zeggen, houd dan je mond!”

Wat een pracht van een kerstgedachte!
Als je leven voelt als een bevroren vijver waar je op blijft uitglijden, kom dan met spoed naar ‘Bambi, The Wildlife Musical’!

Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)


Heeft u een actie/kortingscode? Vul deze in bij de laatste stap tijdens het bestellen en dan kunt u aangeven hoeveel tickets u met de kortingsprijs wilt kopen.