Tis Hier Geen Hotel
zaterdag 02 oktober

Artiest: Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Cabaret

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 23.50

Koop hier uw ticket

Na overleg met het impresariaat is besloten om de voorstelling Tis Hier Geen Hotel te verzetten naar 2 oktober 2021.
I.v.m. de coronamaatregelen heeft de Theaterzaal van Tiliander maar een beperkte capaciteit. Gezien de kosten van de voorstelling is het niet mogelijk om de show te spelen voor dit kleine aantal bezoekers.
We hebben goede hoop dat er in het nieuwe theaterseizoen weer meer bezoekers naar de voorstellingen mogen.
Alle bezoekers hebben een mail van ons ontvangen.
----------------------------------------------------------------------------


Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.
De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.
Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)