PaasPOPpelarij
vrijdag 31 maart

Artiest: Het Oisterwijks Orkest & Groovability

Aanvang: 20:00 uur

Genre: Muziek

Prijs: € 5.00

Koop hier uw ticket

Strakke gitaren, swingende drums; klaterend koper- en kleppenwerk. Allemaal elementen voor een bijzonder evenement: 'PaasPOPpelarij'.
Op de avond van vrijdag, 31 maart 2023, is de theaterzaal van Tiliander opnieuw het podium voor een bijzondere muzikale ontmoeting van muzikanten van Het Oisterwijks Orkest (HOO) en POPschool Groovability. Een uniek evenement in een bijzondere samenwerking: ‘Paaspoppelarij’ !  
In verschillende samenstellingen laten de jonge talentvolle popmuzikanten van Groovability hun kwaliteiten horen. In zelfstandige bands én in samenspel met het grote orkest van HOO.
Het programma bestaat uit muziek van hedendaagse populaire artiesten en gouden popclassics. ‘PaasPOPpelarij’ brengt het lentefrisse geluid van verschillende muziekstromingen bij elkaar.

Al vijf keer eerder zorgde Paaspoppelarij voor een volle zaal. Vanwege de coronamaatregelen moest de reeks worden onderbroken, maar nu staan de muzikanten weer te trappelen om hun muzikaal enthousiasme te mogen delen met een groot publiek.

Om iedereen de kans te geven om te genieten van “Paaspoppelarij’ en kennis te maken met Het Oisterwijks Orkest en  Popschool Groovability, is de toegangsprijs laag gehouden:
Vanaf 16 jaar €5. Voor jonge bezoekers tot 16 jaar slechts €1. De prijzen zijn aan te klikken in de laatste stap van het bestelproces.

Paaspoppelarij begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 u.