John Feskens en Frank Evenblij
donderdag 12 januari

Artiest: John Feskens en Frank Evenblij

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Theatercollege

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

John Feskens en Frank Evenblij - Voetbalcollege
Het is een wonderlijke maar ook prikkelende combinatie: John Feskens en Frank Evenblij.

De eerste, bijnaam D’n Beitel, speelde 483 wedstrijden in het shirt van Willem II en is daarmee all-time recordhouder bij de Tricolores uit Tilburg. De tweede, een gewaardeerd tv-maker en -presentator, is weliswaar Hagenees, maar een meer dan fanatiek Willem II-supporter. Evenblij werd ooit verliefd op Willem II door een Panini-plaatje van John Feskens. Deze twee mannen vertolken de hoofdrollen in een bijzonder voetbalcollege. Aan de hand van presentator Eddy van der Ley ondernemen zij een even anekdotische en humoristische reis door hun Willem II-gerelateerde (voetbal)leven.  


John Feskens speelde bij de Tilburgse amateurclubs Were Di en KS Broekhoven, alvorens de overstap te maken naar Willem II. Daar speelde de onverwoestbare middenvelder tussen 1982 en 1997 liefst 483 wedstrijden en groeide uit tot Mister Willem II. Later was hij drie jaar assistent-trainer bij de Tilburgse club. Tegenwoordig werkt hij in de jeugdopleiding van PSV. Frank Evenblij is een gerespecteerd tv-jounalist, die doorbraak als Jakhals bij De Wereld Draait Door. Vanaf 2012 maakt hij samen met Erik Dijkstra het onconventionele sportprogramma Bureau Sport. Evenblij is apetrots op zijn liefde voor Willem II én clublegende John Feskens, hetgeen op de planken van Tiliander nadrukkelijk naar voren zal komen. 

Tijdens het theatercollege krijgt het publiek uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen en na afloop is er een meet & greet met de hoofdrolspelers.

Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling