Holland, Natuur in de Delta
zondag 09 februari

Artiest: Jubileumprogramma IVN Oisterwijk

Aanvang: 14:00 uur

Genre: Film

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 2.00

Koop hier uw ticketDit jaar viert IVN Oisterwijk haar 60-jarig jubileum. Door middel van excursies, lezingen, workshops en cursussen laten de vele IVN-vrijwilligers jong en oud op een laagdrempelige en enthousiaste manier kennismaken met de natuur in en rond Oisterwijk.
Om iedereen te laten genieten van de mooie natuur in Nederland, presenteert IVN Oisterwijk, in het kader van haar jubileumprogramma, de film “Holland, Natuur in de Delta”. In de film worden beelden vertoond van het Nederlandse zee- en rivierengebied. De scènes die het leven van de dieren in Nederland laten zien, tonen onder meer de bever, haas, ooievaar, ringslang, snoekbaars, stekelbaars, zeearend en het pimpernelblauwtje, een vlinder die bijna was uitgestorven.
Holland, Natuur in de Delta is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Na het overweldigende succes van De Nieuwe Wildernis maakte regisseur Mark Verkerk samen met vijftien camerateams het spectaculaire tweede deel.

Kom en beleef de Natuur op het grote scherm !


Aanvang: 14.00 uur
Kosten: 2 euro incl. een drankje na de film