Workshop: Travel Sketchbook
maandag 16 maart

Artiest: Karlijn van de Wier

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Divers

Locatie: Tiliander - Café


(nog) geen kaartverkoop
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

Over de workshop
Geniet jij ook zo van die tekenboekjes bol van herinneringen in inkt en waterverf? Een snelle krabbel, tekening van een pittoresk straatje en een ticket of polaroidje hier en daar: zalig! Een lekker boekje dat leeft en gemaakt is met het grootste plezier tijdens de reis en daarna.

In de workshopserie Travel Sketchbook gaan we in drie workshops aan de slag met het vullen van je Travel journal. Iedere week maak je een spread, waarin je fijne tekentips leert om je sketchbook ook op reis te vullen. Je gaat naar huis met een travel sketchbook dat niet langer alleen witte bladzijden heeft, maar wel 3 spreads aan bladerresultaat. En natuurlijk een hele rits tips en inspiratie om thuis (en op reis) lekker zelf verder te kunnen tekenen!

‘Wat teken ik van mijn reis, ik durf niet te tekenen in het openbaar en wanneer maak ik al die tekeningen op mijn reis?’ Deze en andere vragen en twijfels neem je mee en tijdens de workshops zal ik je laten ervaren hoe je dat allemaal ontspannen en met plezier doet.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op de website van Karlijn van de Wier.