Kerst-Sing-A-Long-2023
zaterdag 16 december

Artiest: Peter Derksen

Aanvang: 20:30 uur

Prijs: € 20.50

Koop hier uw ticket

Peter Derksen brengt je, samen met Combo Dave Hanhart, op zaterdag 16 december met zijn kerstconcert ‘Kerst-sing-a-long’ al helemaal in de kerststemming.

Spring op de muzikale arrenslee en reis mee naar Frankrijk, Engeland, Nederland en Duitsland. Zing mee met l’Enfant au tambour (Little drummer boy), I’m dreaming of a white christmas, Leise rieselt der Schnee, Een heel gelukkig kerstfeest, Feliz Navidad en vele andere bekende en minder bekende kerstnummers. Het concert wordt gelardeerd met de mooiste kerstverhalen.

Tiliander wordt omgetoverd in een kerst-theater vol kerstbomen en een mooie kerststal. Bij binnenkomst krijgt u van SEC een kop koffie/thee aangeboden met een Madeleine. In de pauze biedt De Rosep een hapje en een drankje aan. Na afloop van het concert kan aan de gezellige bar van het theater worden nagenoten.

Bestel nu kaarten en proef met familie, vrienden en zakenrelaties van de sfeervolle kerststemming van Peter Derksen en het Combo Dave Hanhart met zijn top-muzikanten op gitaar, viool, saxofoon, drum en piano en zang.

Wil je vóóraf al in de sfeer komen, boek dan een (3-gangen)-Kerstarrangement van SEC voorafgaand aan het concert. Dit kan via secetendrinken.nl of door te bellen naar 013 521 3217

Het kerstconcert wordt mede mogelijk gemaakt door :
FéJu/ict-groep, Frans van Velthoven-Elektrotechniek, Giesing Kappers, Boomkwekerij Ebben, SEC–eten & drinken, Landgoed De Rosep, QUBE, Tijhuis AV, BOOM Exhibits & Interiors en Pompidou Producties & Art.