Schaamteloos open! (Women Only)
vrijdag 08 april

Artiest: Lisa Staal

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Divers

Prijs: € 18.00

Koop hier uw ticket

Lisa Staal -  Schaamteloos open  #WomanOnly

Lisa Staal geeft zich bloot in haar inspirerende theatershow 'Schaamteloos open!’. Deze onewomanshow is gericht op womenonly!

Als jonge vrouw had Lisa Staal een enorm gebrek aan eigenwaarde, ze was een pleaser in vele opzichten. Gedurende haar (pijnlijke) reis, zoekende naar liefde en geluk ontwikkelde zij zich tot een sterke liefdevolle onafhankelijke vrouw die anderen de weg wijst naar het geluk!

Lisa is een echte entertainer. In haar eerste theatershow ‘Schaamteloos open!’ laat Lisa vrouwen nadenken over hun eigen leven en laat je schaamteloos een kijkje nemen in de wereld van de high class escort. Dat is om te smullen!

‘Schaamteloos open!’ heeft een inspirerende boodschap voor alle vrouwen. Liefde, relaties, seks, voor jezelf opkomen en je allermooiste (liefdes)leven leiden, het komt allemaal aan bod. Eén ding is zeker, je gaat geïnspireerd naar huis!

Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Ze werkte onder andere als matchmaker voor de elite en de hoger opgeleide single en werkte jarenlang als journalist voor de televisie. Ze schreef vier inspirerende boeken en haar nieuwste boek 'De mannen van Staal’ ontvangt lovende kritieken. Daarnaast was ze columnist van Story waar ze een boekje open deed over haar betaalde bedavonturen met BN'ers.

De pers over Lisa:
‘‘Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, schaamteloos, hilarisch, herkenbaar en 100% Lisa. Aanrader!” – VROUW Telegraaf en Vriendin | Marion van Es
Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)
 
Hapje eten vooraf?

Geniet van een avondvullend programma:
-          Driegangen(keuze)menu bij SEC (excl. Drankjes) Graag uiterlijk om 18.15 uur bij SEC aanwezig zijn
-          Koffie of thee met zoetigheden in Tiliander
-          Voorstelling in de Tiliander
Het driegangen(keuze)menu is optioneel te bestellen in de laatste stap van het bestelproces voor € 29,50.