Van shit naar heppieniezz (Ladies Night)
vrijdag 08 april

Artiest: Lisa Staal

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Divers

Prijs: € 18.00

Koop hier uw ticket

Lisa Staal -  Van shit naar heppienezz (ladies night)
Lisa Staal, eens de muze van Corneille, leidde een turbulent leven. Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Ze werkte jarenlang als journalist voor de televisie en had haar eigen succesvolle talkshow ‘In Bed Met’. Als ‘Doctor Love’ verschijnt ze geregeld in de media en haar vierde boek ‘De mannen van Staal’ is onlangs gelanceerd.


Als jonge vrouw had Staal een enorm gebrek aan eigenwaarde, ze was een pleaser in vele opzichten! Gedurende haar reis, zoekende naar liefde en geluk ontwikkelde zij zich tot een sterke liefdevolle onafhankelijke vrouw die anderen de weg wijst naar het geluk!

Verwacht geen theatergoeroe, Lisa is een echte entertainer. Ze laat je schaamteloos een kijkje nemen in de wereld van de high class escortwereld en dat is smullen! De vrouwen hangen aan haar lippen.

‘Van Shit naar Heppienezz’, laat vrouwen nadenken over hun eigen leven en de keuzes die ze gemaakt hebben. Hoe jouw opvoeding je toekomst bepaalt, liefde, relaties, seks, voor jezelf opkomen als vrouw, geluk en je allermooiste (liefdes)leven leiden, het komt allemaal aan bod. Een ding is zeker, je gaat geïnspireerd naar huis!

OVER LISA STAAL
Lisa Staal is inspirator, spreker, coach en auteur van vier inspirerende boeken die je laten schateren en je diep weten te raken. Lisa richtte de stichting Girl Project op voor kwetsbare meiden. Daarvoor ontving zij de Tineke Trofee. Inmiddels is ze de nieuwe columnist van Story waar ze een boekje open doet over haar avonturen met bekende mensen!


LOVENDE RECENSIES
“Wat een kracht!”
“Schaamteloos!”
“Ontroerend!”
“Dat ik dit op mijn zestigste nog moet leren!”
“Een powervrouw voor de generatie van NU en die er nog mogen volgen!”


‘‘Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, schaamteloos, hilarisch, herkenbaar en 100% Lisa. Aanrader!” - Marion van Es, journalist VROUW & VRIENDIN


Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)
 
Hapje eten vooraf?

Geniet van een avondvullend programma:
-          Driegangen(keuze)menu bij SEC (excl. Drankjes) Graag uiterlijk om 18.15 uur bij SEC aanwezig zijn
-          Koffie of thee met zoetigheden in Tiliander
-          Voorstelling in de Tiliander
Het driegangen(keuze)menu is optioneel te bestellen in de laatste stap van het bestelproces voor € 29,50.