Peter Pan - De Musical
zaterdag 13 mei

Artiest: Lokaal Zes

Aanvang: 15:00 uur

Genre: Familie voorstelling

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broer en zusje John en Olivia iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen. Zo begint een nieuw avontuur. Peter neemt de kinderen mee en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Verloren Kinderen en staan ze oog in oog met wrede piraten, bloeddorstige zeemeerminnen en heldhaftige indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijke schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!
Peter Pan: Het echte verhaal gaat over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn.
 
De musicalklas van LokaalZes voert deze musical met veel enthousiasme voor u op. Een jaar lang hebben 26 jongeren tussen de 7 en 17 jaar samen met 5 volwassenen intensief gerepeteerd voor deze show. Het belooft een musicalvoorstelling te worden voor het hele gezin.

De voorstelling staat onder regie van Arjan van Twisk (bekend als regisseur van Ciske de Rat, Petticoat en Oliver Twist van de VOS)