Met Frommermann in Concert
zaterdag 31 augustus

Artiest: Stichting Maestro

Aanvang: 14:30 uur

Genre: Muziek

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

In 2005 vonden zes muzikale vrienden elkaar in hun liefde voor de Comedian Harmonists. In opdracht van het Grachtenfestival brachten zij dat jaar een avondvullend programma (regie: Peter Blok) dat de muziek van het in 1935 door de nazi's verboden ensemble weer stem gaf. Als eerbetoon vernoemden zij zich naar de oprichter van hun idolen: Harry Frommermann.
Honderden repetities, talloze memorabele concerten, zes CD's en vele radio- en televisieoptredens liggen inmiddels achter hen. Het repertoire en de bezetting zijn gegroeid en uitgebreid. Nostalgische hits, klassieke pareltjes en hedendaagse meezingers staan vreedzaam naast elkaar op de setlist.

Maar Frommermanns missie is sinds het eerste uur ongewijzigd: het brengen van de heerlijkste muziek op het hoogste niveau.

Je kunt je aanmelden voor de workshop en/of het concert van Frommerman.

Met een combikaart kun je savonds ook meezingen tijdens het Frommerman concert. Dat lied wordt tijdens de workshop ingestudeerd. Bij de combikaart is ook soep met twee broodjes inbegrepen voor na de workshop.

Uiteraard kun je je ook enkel inschrijven voor de workshop. Tijdens de workshop komen interessante themas aan de orde en krijg van de echte Frommermann de beste zangtips.

Workshop 14.30-17.30 uur € 37,50 Concertkaarten Frommerman in Concert 19.30- 21.00 uur met pauze € 18,50 Combikaarten (concert en workshop inclusief soep en 2 broodjes) € 60,- Heeft u een kortingscode ontvangen? Klik dan op 'Koop hier uw kaarten' en vul deze in bij Promocode.