Dossier De Kindervriend
woensdag 03 mei

Artiest: Oisterwijk in Beeld

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Film

Prijs: € 6.00

Koop hier uw ticket

De vertoning op donderdag 13 april is uitverkocht!
Voor woensdag 3 mei zijn nog kaarten te bestellen.

------------------------------------

15 augustus 1941 begint als een feestdag in katholiek Brabant. Ook voor de Tilburgse familie Pagie. Maar schijn bedriegt. Hun dochtertje Ria blijkt die avond spoorloos. Ze is voor het laatst gezien in een winkeltje waar ze snoep kocht voor een dubbeltje. Politie en buren zoeken tevergeefs. De angst en onzekerheid nemen toe. Precies een week later keert ook de 13-jarig Rotterdamse Annie Remken niet terug op haar vakantieadres in de Oisterwijkse bossen.

Houden deze verdwijningen verband met elkaar?  Het antwoord op die vraag wordt gegeven in de film 'Dossier De Kindervriend', een nieuwe productie van Oisterwijk in Beeld.
We volgen inspecteur Stevens op zijn zoektocht naar de waarheid. Stapje voor stapje wordt het mysterie ontrafeld. Een plot met bizarre wendingen.

Boek
Tegelijk met zijn onderzoek voor de documentaire schreef historisch onderzoeker Ad van den Oord een prettig leesbaar boek over de dramatische gebeurtenissen in 1941 met daarin veel gedetailleerde informatie. Hij raadpleegde hiervoor tal van niet eerder toegankelijke archieven in het hele land. Het geeft een ontluisterend beeld van een man die zich voordeed als een kindervriend.

Vanaf begin april zal dit boek voor 15,00 verkrijgbaar zijn.


Tickets
Film:                                        €   6,00
Combiticket film en boek:          € 15,00
Het combiticket is te selecteren in de laatste stap van het bestelproces.