Peter Derksen
vrijdag 23 december

Artiest: Peter Derksen

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Muziek

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

De gezellige kerstdagen staan weer voor de deur. De tijd van geurende kerstbomen, glinsterende lichtjes, lekkere hapjes, maar vooral een tijd van bij elkaar zijn.
Vooral nu we weer overal naar toe kunnen en dus ook weer kunnen genieten van muziek…

Kom daarom op vrijdag 23 december, vanaf 19:30 uur, helemaal in kerststemming in theater Tiliander met het kerstconcert ‘Noël Nouvelet’ van Peter Derksen en zijn Combo Dave Hanhart (bekend van Oisterwijk-in-Concert).

In een tot kerstsfeer omgetoverd Tiliander neemt Peter je mee in zijn kerstherinneringen. Spring op de muzikale trein en reis met hem mee naar Frankrijk, Engeland, Nederland en Duitsland. Zing (vooral) mee met l’Enfant au Tambour (Little Drummer Boy), I’m dreaming of a white Christmas, Leise rieselt der Schnee, Een heel gelukkig Kerstfeest en Feliz Navidad. Maar…..luister ook naar de mooie kerstverhalen, verteld door Anneke Hageman en geniet, bij binnenkomst, van een aangeboden kop koffie/thee met Madeleine(van SEC) en een hapje en drankje (van De Rosep).

Kerst begint dit jaar op 23 december met Peter Derksen & Combo Dave Hanhart.
Bestel nu kaarten voor jou, je familie, vrienden of zakenpartners.
Deze sfeervolle verzorgde avond kost € 18,50 per persoon.

Wil je vóóraf al in de sfeer komen, boek dan een (3-gangen)-Kerstarrangement van SEC voorafgaand aan het concert (kosten € 32,50). Reservering via info@tiliander.com.

Het kerstconcert wordt mede mogelijk gemaakt door :
Landgoed Stille Wille, FeJu/ict-groep, Kroon Makelaardij, Frans van Velthoven-Elektrotechniek, Giesing Kappers, Boomkwekerij Ebben, SEC–eten & drinken, Landgoed De Rosep, QUBE