Gulzig (try-out)
vrijdag 07 mei

Artiest: Rob Scheepers

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Cabaret

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 18.50

Koop hier uw ticket

De voorstelling van Rob Scheepers is, in overleg met het impresariaat, verzet naar 7 mei 2021.
Alle bezoekers hebben een mail gehad.

----------------------------------------------------------------

De eerste dagen van dit nieuwe decennium speelde Rob traditiegetrouw zijn nieuwjaarsshow zes dagen in een uitverkocht Parktheater in Eindhoven met louter enthousiaste reacties, uit de publieksreacties kwam een gemiddelde van
★★★★★! Nu is het tijd voor zijn nieuwste theatershow ‘Gulzig’.


Geen hoofdzonde is Rob vreemd.
Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?
Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!


De pers eerder over Rob Scheepers:
•           ‘Scheepers stelt de juiste ongemakkelijke vragen. Een gegarandeerde manier om mensen aan het lachen te krijgen’ (Theaterkrant).
•           'Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem' (Eindhovens Dagblad).Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)