bij Robèrt…van Beckhoven
zondag 05 april

Artiest: Robèrt van Beckhoven

Aanvang: 16:00 uur

Genre: Theatercollege

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 45.50

Koop hier uw ticket

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden.
 
In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol), visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje.
 
Een verrassende theaterbeleving, inclusief lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen.
*Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.
Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)