Soundos
vrijdag 21 april

Artiest: Soundos

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Cabaret

Prijs: € 19.50

Koop hier uw ticket

Soundos - The Comeback Kid
You love her or you hate her!
Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.


Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. Geef het maar gewoon toe: You love her!


De pers over Niets te verliezen:
“Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan (...) Simpelweg te goed.” – NRC ****
​“Confrontatiecabaret” – Theaterkrant
​“Sterke zelfanalyse” – Het Parool
“Wow, wat een topwijf!”– I Love Theater ****

Over Soundos:
Soundos is lid van Comedytrain en is de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special. In 2021 verscheen Soundos in de film Meskina, een project dat ze zelf geïnitieerd heeft en een hoofdrol in vertolkt. Momenteel werkt Soundos aan de serie Meer Soundos bij Videoland.

Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling.