Stichting Positief Coachen
vrijdag 08 maart

Artiest: Kom op nou jongens!

Aanvang: 19:30 uur

Genre: Bijeenkomst


Informatie over de kaartverkoop is te vinden in de tekst
T. 013 207 3333
E. info@tiliander.com

GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders!
Kijk voor meer informatie op www.positiefcoachen.nl/oisterwijk. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste, als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch voorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op vrijdag 8 maart 2024 in ons theater te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.positiefcoachen.nl/oisterwijk.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op vrijdag 8 maart 2024 is ‘Kom op nou jongens!’ in ons theater te zien. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is van 19.30 tot circa 20.45 uur. Aangeboden door Natuurlijk Gezond Oisterwijk. Kijk voor meer informatie op www.positiefcoachen.nl/oisterwijk. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!