Noble Jazz feat. Sherry Dyanne | Time For Blues!
zaterdag 07 maart

Artiest: Teus Nobel

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Muziek

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 15.00

Koop hier uw ticket

Zangeres Sherry Dyanne trok al eens door Nederland met haar album "The Lady Sings The Blues", waarop ze samen met meesterpianist Michiel Borstlap een ode bracht aan jazzlegende Billy Holliday. Haar krachtige stem is het ultieme wapen om de oorsprong van de jazz, de blues, te bezingen.

Haar veelzijdigheid blijkt eens te meer uit haar in 2016 uitgekomen kerstalbum "Let It Glow". Van dit album werden er in de Verenigde Staten meer dan 38.000 exemplaren van verkocht, waardoor ze, samen met retail-merk Crate & Barrel, maar liefst 4,6 miljoen maaltijden kon doneren aan de organisatie Feed America.

Sherry Dyanne formeert voor deze editie van Noble Jazz een swingende formatie met Teus Nobel.  Als solist geeft zij u de muziek waar de jazzliefhebber nooit genoeg van krijgt: de blues!


Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)Nu met heerlijk SEC Arrangement.
Geniet van een avondvullend programma:
- Driegangenmenu bij SEC (excl. drankjes). De eerste gang wordt om 18.30 uur geserveerd.
- Koffie of thee met zoetigheid in Tiliander
- Voorstelling in Tiliander