CCR, 50 jaar na Woodstock
vrijdag 05 maart

Artiest: The Fortunate Sons

Aanvang: 21:30 uur

Genre: Muziek

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 23.00

Koop hier uw ticket

Door de nieuwe maatregelen, zoals afgekondigd tijdens de persconferentie van 28 september, mag Tiliander maar 30 personen ontvangen in de Theaterzaal.
Hierdoor hebben we besloten om de voorstelling te verplaatsen naar 5 maart 2021. De bezoekers met reeds gekochte kaarten zijn al op de hoogte gebracht.In de voorstelling “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons (NL) u mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Creedence Clearwater Revival (CCR) was rond die tijd op de top van haar roem. Sinds de doorbraak met de single “Suzie Q” een jaar eerder domineerde de band de hitlijsten. In 1969 was CCR één van de populairste, zo niet dé populairste band van dat moment.

De Woodstockshow van CCR wordt 50 jaar na dato als één van de hoogtepunten van het festival gezien. Met haar eigenzinnige mix van hits als “Bad Moon Rising” en “Proud Mary” en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band haar unieke klasse.

Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!
Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)