Wacht maar tot ik dood ben
donderdag 25 februari

Artiest: Trudy Labij en Tony Neef

Aanvang: 20:30 uur

Genre: Muziek

Locatie: Tiliander - Theaterzaal Tiliander

Prijs: € 25.00

Koop hier uw ticket

Helaas is deze voorstelling door de producenten geannuleerd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met de bezoekers.

‘Wacht Maar Tot Ik Dood Ben’ is een nieuwe theaterprogramma waarin -niet voor het eerst, maar ook zeker niet voor het laatst- het werk en leven van Annie M.G. Schmidt centraal staat.

Deze voorstelling toont een bijzondere mix van gezongen nummers en gesproken gedichten uit het rijke en veelzijdige repertoire van onze nationale heldin, schrijfster van onvergetelijke poëzie, teksten en liedjes.

In onze voorstelling wordt gerefereerd aan de Annie M.G. die speciaal voor Trudy rollen schreef in toneelstukken, televisieseries en musical. Maar ook aan liedjes zoals ‘Margootje’, waarmee Tony al eerder liet zien dat hij zich moeiteloos kan meten met zijn grote voorgangers. En aan bijzondere, nog niet eerder geopenbaarde herinneringen aan Annie uit de 60-jarige muziek- en theatercarrière van Ruud Bos.

Veel is veranderd in vergelijking met de tijden waarin Annie triomfen vierde en haar teksten voor versjes, liedjes, musicals en toneelstukken schreef. Alleen Annie M.G. Schmidt’s oeuvre is niet veranderd. ‘Wacht maar tot ik dood ben’, zei ze zelf. Ze had natuurlijk weer gelijk. Het werk van Annie is 25 jaar na haar dood nog altijd even geestig, vilein en tijdloos.

Prijs is inclusief servicekosten en drankje na de voorstelling (Jus d’Orange, Chaudfontaine Rood, Chaudfontaine Blauw, Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fuzetea, Witte Wijn, Rode Wijn en Jupiler)