Cultuurcentra Tiliander & Den Boogaard en Rabobank Hart van Brabant gaan driejarig partnerschap aan

De Cultuurcentra Tiliander & Den Boogaard en Rabobank Hart van Brabant willen samen kunst en cultuur in de gemeente Oisterwijk versterken en bijdragen aan een duurzame en inclusieve samenleving. Dankzij dit partnerschap kunnen de beide cultuurcentra nog meer aandacht geven aan sociaal-maatschappelijke thema’s, talentontwikkeling en het samenbrengen van jongeren en cultuur.

Cultuur versterkt de lokale samenleving
Remco Kuipéri, directeur coöperatieve Rabobank: “We zijn partner van de Cultuurcentra Tiliander & Den Boogaard omdat we kunst en cultuur een warm hart toedragen. In dit partnerschap hebben we afgesproken dat we samen met Tiliander & Den Boogaard kunst en cultuur toegankelijker willen maken. We ondersteunen op deze manier de cultuurcentra in hun sociaal-maatschappelijke projecten en stimuleren jongeren om met cultuur in contact te komen. Cultuur bevordert inclusie en versterkt de lokale samenleving”.
Hans van der Sanden, directeur Cultuurcentra Tiliander & Den Boogaard: “Wij zijn verheugd dat we de huidige samenwerking kunnen voortzetten en uitbreiden met een nieuwe invulling die is gekozen met dit partnerschap. “We maken samen cultuur nog meer bereikbaar voor iedereen.”

Ondersteuning aan het verenigingsleven
De langdurige partnerschappen zijn voor Rabobank een manier om het (culturele) verenigingsleven te ondersteunen en de samenleving te versterken. Daarnaast ondersteunt de bank verenigingen en stichtingen door middel van het Rabo ClubSupport programma.
Om culturele clubs verder op weg te helpen biedt Rabobank ook ondersteuning op maat. Het hele jaar door kunnen clubs deelnemen aan verschillende workshops en masterclasses en voor extra ondersteuning kunnen zij zich aanmelden voor een intensief traject, waarbij zij 1-op-1 ondersteuning ontvangen van experts.
Meer informatie:
www.rabobank.nl/clubsupport